ΟΣΦΠ: Τα σενάρια πρόκρισης στο Τσάμπιονς ή Γιουρόπα Λιγκ


ΟΣΦΠ: Τα σενάρια πρόκρισης στο Τσάμπιονς ή Γιουρόπα Λιγκ
Τι ισχύει για τους Ερυθρόλευκους και ποιο είναι το καλύτερο σενάριο
Το διαβατήριο για την ευρωπαϊκή του πορεία καλείται να ανανεώσει στις 21.45 (MEGA) ο Ολυμπιακός. Απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά και με πολλές απουσίες βασικών παικτών Αρσεναλ, οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους τον Φεβρουάριο του 2012 σε μία από τις δύο διοργανώσεις της UEFA.
Ο Ολυμπιακός με νίκη και απώλεια
βαθμών της Μαρσέιγ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, προκρίνεται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ισοπαλία του εξασφαλίζει μίνιμουμ παρουσία στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας θα ελπίζει σε νίκη της Ντόρτμουντ με 3-0 για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός αν η πρωταθλήτρια Γερμανίας νικήσει με 5-0 οπότε παίρνει αυτή την πρόκριση.
Ο συνδυασμός ήττα από την Αρσεναλ και νίκη της Ντόρτμουντ επί της Μαρσέιγ, αφήνει τον Ολυμπιακό εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σε κάθε περίπτωση οι ερυθρόλευκοι θα εύχονται να μην ηττηθεί η Μαρσέιγ στο Ντόρτμουντ. Στην περίπτωση αυτή προκρίνονται αυτόματα σε μία από τις δύο διοργανώσεις ακόμα και αν ηττηθούν από την Αρσεναλ.
Πιθανή νίκη επί της Αρσεναλ και πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα φέρει στο ταμείο του Ολυμπιακού έσοδα 3.800.000 ευρώ από την UEFA, συν τις εισπράξεις από τα εισιτήρια που θα διαθέσει στο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης φάσης.
Τα 9 σενάρια πρόκρισης ή αποκλεισμού του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
1. Νίκη Ολυμπιακού - Νίκη Ντόρτμουντ: Ο Ολυμπιακός στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μαρσέιγ στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ εκτός αν ηττηθεί με 4-0, οπότε στη θέση της προκρίνεται η Μαρσέιγ.
2: Νίκη Ολυμπιακού - Ισοπαλία στο Ντόρτμουντ: Ο Ολυμπιακός στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μαρσέιγ στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
3: Νίκη Ολυμπιακού - Νίκη Μαρσέιγ: Η Μαρσέιγ στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
4: Ισοπαλία Ολυμπιακού - Νίκη Ντόρτμουντ: Τριπλή ισοβαθμία στο σύνολο (7 βαθμοί) και στα μεταξύ τους παιχνίδια (6 βαθμοί). Η πρόκριση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων.
5. Ισοπαλία Ολυμπιακού - Νίκη Μαρσέιγ: Η Μαρσέιγ στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
6. Ισοπαλία Ολυμπιακού - Ισοπαλία στο Ντόρτμουντ: Η Μαρσέιγ στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
7. Ηττα Ολυμπιακού - Νίκη Ντόρτμουντ: Ο Ολυμπιακός εκτός Ευρώπης. Ισοβαθμία Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ, η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων.
8. Ηττα Ολυμπιακού - Ισοπαλία στο Ντόρτμουντ: Η Μαρσέιγ στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
9. Ηττα Ολυμπιακού - Νίκη Μαρσέιγ: Η Μαρσέιγ στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
ΑΠΟ: http://www.tovima.gr
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr
​Για πολιτισμό, εργασία, αρχαία, Τερπνή
και πολλά άλλα !!!

psterpnis.blogspot.com